Före och efter

Hade tänkt att skriva denna post i samband med söndagens fotosöndag omgång, men har suttit fast på jobbet kvällstid.
Temat var “vemod”. Svårt att veta vart gränsen mellan vemod och sorg/ledsamhet går. Det som är vemod för en person kan vara ledsamhet för en annan.

Det jag tänkte visa med denna post var mest hur före och efter bilderna såg ut. Kameran var placerad på en fönsterbräda (ja, man tar vad man haver när inte stativet är med). Jag själv placerad på en pall med ansiktet riktat mot fönstret och använder mig endast utav befintligt ljus.
Och redigeringen? Ja den var snabbt fixad. Då jag använder Lightroom till 99% utav min bildbehandling så använder jag mig ibland utav så kallade “presets”. I detta fall ett som heter “The ultimate fighter“. Sen har har jag justerat lite konstrast och färger efter eget tycke. Men jag fick en bra grund att börja ifrån när jag använde detta preset.

Bild 1

Bild 2

Resultatet

You may also like...

5 Responses

  1. SebbeSula skriver:

    Tycker det blev ett riktigt bra resultat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *